84789b225d8c27a2cda9ed0608989ce8 ceb3144730528dc01c0b0d7f60fcd5cd fad5cc97ff368a392224bc718c4a2eb4

Ny vecka, nytt schema. Denna vecka känns sjukt luftig och oplanerad. Så skönt!

Måndag: ja idag vet ni ju vad jag gjort (och bröden blev helt ok denna gång, gjorde dem lite för stora bara så de blev lite svåra att få klara och degiga i mitten)

Tisdag: imorgon ska jag försöka orka inleda dagen med att gå på ett yogapass, sedan pipa iväg till jobbet och göra jobbsaker. Det är dagföreställning så jag kommer komma därifrån cirka fem och kan alltså göra något på kvällen också, men det är ännu oklart vad detta är.

Onsdag: På onsdag är det också dagföreställning så jag kommer vara tidigt på jobbet, på kvällen ska vi ha lite samkväm med jobbgänget för att fira av några som slutar och fira in några som börjar. Mysimysii.

Torsdag: Torsdag är det ingen föreställning men jag ska ändå till jobbet och beta av lite todo-saker. Men här tänkte jag också försöka få till en kompisträff någon gång under dagen med Carro och hennes nyfödda lille knytt <3. På kvällen är det ridning <3<3<3

Fredag: Fredagen kommer jag inleda med ett yogapass, och sedan åka och jobba. Åter igen är det dagföreställning så jag kommer hem i tid till fredagsmyset! Ska antagligen också säga upp mig denna dag………………………

………………

spänningen stiger………..

Lördag: Lördag är inte ledig dag för mig utan föreställningsdag. Men mer än så har jag inget planerat.

Söndag: ETT VITT OCH OSKRIVET BLAD!!!!!!!
Ja ni ser, en vecka som typ bara är jobb och inte så mycket annat. Tråkigt men också lite skönt med en andningspaus innan nästa vecka, för vettnivaaaa nästa vecka är ju min FÖDELSEDAGSVECKA!!!!!!!!!!!!!! Då blir hålligång

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *