Vecka 8 är kommen och jag ska efter den parantes i livet sjukdomen varit försöka strukturera upp mina dagar lite igen (sjukdomen är dock inte helt över ännu så jag kommer ha en rätt lugn vecka med tid för återhämtning). Det går verkligen i en sån rasande fart alltihopa så en måste hålla i sig hårt i kanterna om vagnen för att hinna med i svängarna.

00a85eb7891542631b998426421fba86 06b3f4d333b940231e49d48fbd3bf0ed 7de632f071b9f3262067e768197f7e69 9eeca53e81c4d445dea08e7d2afac7a8

Måndag: Idag är som min söndag, eftersom jag jobbar på lördagar har jag bestämt att måndagar är lite långsamma och lediga dagar. Jag är dock lite inne på jobbmejlen och fipplar runt lite ändå. Men annars ska jag idag ta en promenad i solen till farsta och handla upp oss på lite mat att fylla kylen med. Målet är att inte behöva handla förrän till helgen igen. Detta både för att det är skönt att ha saker hemma och slippa handla efter jobbet, men också för att försöka spara lite på slantarna…en annan är ju BÄST på spontanshopping i mataffären..

Förutom detta ska jag frosta av frysen, fila på min önskelista, baka bröd och laga kvällens middag: vietnamesiska vårrullar!

Tisdag: Imorgon ska jag jobba sent, vilket innebär att jag börjar rätt sent också. I min tillfriskningsanda ska jag nog sova lite längre än nödvändigt och sedan långsamt åka mot jobbet. OBSOBS viktigt med en tur förbi Tösse för inhandlande av den viktiga fettisdagssemlan. Denna kommer att intas på jobbet sedan på kvällen för att mysa till det riktigt ordentligt!

Onsdag: På onsdag jobbar jag också sent, men istället för att ta en lugn morgon hemma ska jag och Tomas på frukostdejt på Nytorget 6. Sedan åker jag till jobbet och är där till cirkus halv elva på kvälla, och gör my workin stuff.

Torsdag: På torsdag har vi förmiddagsmöte på jobbet så då kommer jag att vara där från tidigt, sedan är det dagsföreställning så fram till typ halv fem är jag upptagen med det. Sedan på kvällen ska jag laga middag (den där vintersalladen från förra veckan pga att den var så mumsig!!) och sen ÄNTLIGEN RIDA IGEN för första gången på två veckor!!!!!!!! SÅ PEPP!!

Fredag: På fredag räknar jag med att vara frisk igen så då ska jag börja dagen med yoga i ringen. Åh jag riktigt längtar! Sen är det jobb, och sen ska jag, Anna och Tomas spela in en liten poddilodd.

Lördag: lördag är ju inte ledig dag för mig utan jag ska till Galeasen och jobba. Men innan det ska jag även denna dag yoga är planen. Åh jag kommer vara så rörlig i kröppa! Efter jobbet har jag inga direkta planer vad jag vet, jag skulle på en avfirningsgrej, en den blev flyttad. Jag är mycket öppen för förslag på saker att göra med mina kompisar! Hör av er ba.

Söndag: Söndag är ett helt oskrivet vitt blad. VAD SOM HELST KAN HÄNDA!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *