1a481da58f878e97e2217038c721b620 6e63e3ba8f6adf7588f8c46fda758d34 38b18e1ed0ce15fa93634cf1880887ea a8073839441c1c2d76a7581059af7f49 c6438c5fa0773b61819a039ee5aee0bd

Okej här kommer min vecka så att ni små gosegrisar kan ha koll på mina förehavanden. FRAM MED PENNORNA OCH BÖRJA ANTECKNA NURÅ!!!

Tisdag: imorgon ska jag upp tidigt och gå till vårdcentralen på fastande mage för att ta lite blodprov för att försöka få reda på vad min tröttma och allt det där kommer ifrån. Sedan kommer jag att äta frukost på tunnelbanan på väg till farsta och gå på ett yogapass klockan nio (detta kan dock komma att ställas in om jag känner mig för stressad). Sedan ska jag vara i sundbyberg hos ”min” tandreglerare, som jag inte träffat på fem år, för att kontrollera min tråd på baksidan av tänderna. Idag när jag satt och tandtrådade mig så råkade jag göra mellan två tänder som har den där tråden bakpå och den bara gick sönder :'(:'( Så måste eventuellt lägga 2000 på en ny :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ÄLSKAR ATT LÄGGA PENGAR PÅ SÅDANT HÄR KULIIIIIIII NÄR JAG INTE HAR NÅGRA PENGAR ALLS HHIHIHIHIHIHIHIHIH.

Ja okej nog om det, vi får se imorgon om det blir ett 2000-kronorsbesök eller ett 300-kronors. Efter detta ska jag hem och plugga mera och dagen avslutas med en middag hemma hos min syster och hennes källe. Så lyx att bli bjuden på middag sådär mitt i veckan.

Onsdag: På onsdag går jag i skolan på förmiddagen. På eftermiddagen ska jag S T U D E R A som om det var eld i min lälle bak.

Torsdag: Torsdag är skoldag hela dagen för mig. Jag går både för- och eftermiddag och kommer vara trött i skallen. MEN det kuliga denna dag är ju att det är lööööööning tjoho. Så jag kommer ha råd att köpa en lyxkaffe :D:D På kvällen ska jag rida igen och det längtar jag efter <3

Fredag: På fredag har jag ett yogapass att attenda på morgonen. Sedan ska jag kanske träffa min kömpis Carro och annars bara plugga hela dagen (åh så avis ni blir på mitt liv eller hur?!). På kvällen ska jag ta det lugnt och ladda upp för mitt första jobbpass på hm sedan i maj?!? VA?!?! Kommer jag ens ihåg hur en gör när en jobbar på HM?

Lördag: Lärdag är jobb hela dagen, som sagt. Sedan på kvällen ska jag gå på födelsedagsfest med temat 1997. Jag har tänkt försöka klä ut mig till en spice girl, men har inte alls någon bra outfit än. Men det kommer säkerligen att bli en toppiloppifest!

Söndag: På söndag kommer jag att vara trött men gå till jobbet ändå (såklart) och jobbajobbajobba. På kvällen önskar jag att Tomas ska laga en härlig måltid till oss båda som vi ska förtära i soffan framför en film. MYSET!

Nu kör vi och får en bästevecka okej?!?

dance1

2 comments on “Veckans planer, igen.”

  1. Kan ni inte berätta hur ni gick tillväga o välja kyrka etc med bröllopet? O hur mycket kalaset gick på på ett ungefär 🙂 vad som var dyrast o vart man kunde skära ned 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *