1a81d6f2f388c6402cc0967fa55eb09b 7078b1ade4f557352880061d7df83e1f 95795c4fe11c97616d521e693e1ab013

Måndag: er måndag är min söndag, idag ska jag gå på lägenhetsvisningar, plantera om blommor, så frön, dricka kaffe, skriva cv, kanske tidsinställa lite blogginlägg och tvätta håret. Typiska söndagssaker.

Tisdag: Imorgon ska jag jobba men inte förrän på eftermiddagen, så innan jobbet ska jag träna lite och köpa in saker till jobbet.

Onsdag: På onsdag är det också eftermiddags- och kvällsjobb som gäller för mig, men vi ska åka till IKEA på förmiddagen! TJOHO! Vi ska handla några växter och krukor och sånt. Kanske något hundrapack värmeljus också?? Fira lönen…

Torsdag: På torsdag har jag flexjobb så det kanske blir hemma, eller på teatern. Jag får se lite….SÅ SPÄNNANDE LIV!!!! Sedan ska jag i alla fall rida på kvällen <3<3

Fredag: på fredag ska jag yoga, och sedan är det dagsjobb som gäller. På kvällen ska jag kanske träffa lite frändz och dricka vin på södermalm typ.

Lördag: På lördag jobbar jag eftermiddag/kväll. Och sedan på kvällen ska jag kanske också iväg på en middag hemma hos en kompi.

Söndag: På söndag vettni då är det ”treat yo self” som är ledordet. Jag och Tomas ska på en sista shoppingrunda med mitt personalkort, och jag har en massa presentkort jag tänkte sätta sprätt på. Alltså SÅ mycket unn denna dag ska innehålla!!!! Och sedan efter shoppingbonzanan ska vi hem till min pappfamilj och fira min och Vildas födelsedag lite i efterskott.

 

Genomgående för hela veckan önskar jag att våren kan komma åter! Jag saknar den. Och jag vill inte ha på mig päls mer!!!!!!!!!!!!!!

1 comment on “Veckans planer v.13”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *