8847aaf0070b6af03a54b2010469cfc0

e6cf794e61a7aa9f55e0cd39ad93ba28

342cba493b90f07c8046e2521545c56a

Ny vecka igen då. Förra veckans planer var ju lite ljug eftersom vi åkte till London på surpriseresa. Denna vecka händer inget sådant spännande så denna planering kommer nog vara helt sanningsenlig.

Måndag: Idag sitter jag hemma och pluggar ikapp lite olika uppgifter som jag ska lämna in i skolan (det är sjuhelvetes massa uppgifter ska jag säga er) med tända ljus och Damien Rice på spootify. Egentligen hade jag skola imorse mellan 8.30 till 12, men jag kom inte upp. Alls. Vi kom hem sent inatt så jag hade bara sovit några timmar när jag skulle upp igen, och ja det gick inte. I eftermiddag/kväll ska jag jobba på Galeasen igen.

Tisdag: Imorgon ska jag börja skriva på min ena hemtenta hade jag tänkt. SÅ PEPPAD INTE. Kanske ska jag träna något också? Gymma? Springa? Sedan ska jag jobba på eftermiddagen/kvällen på Galeasen igen.

Onsdag: Onsdag firar jag och Tomas nio år tillsammans!!!! Så himla sjukt länge. Detta firar jag med att gå i skolan mellan 8.30 och 12, och efter det ska vi har något studentarbetslagsarbete som kommer ta oklar tid. På kvällen ska vi ÄNTLIGEN spela in en podcast igen! Det kallar jag firande det.

Torsdag: Torsdag är det heldag med hemtenta/något annat skoljobb jag måste göra men kanske glömt bort. Sedan ska jag rida klockan sex och klockan nio så det blir en helkväll i stallet <3.

Fredag: På fredag ska jag…..damdamdaaaaam PLUUGGAAAA! Det är ännu en heldag med hemtenta som står på schemat. Eftersom jag har två vill jag gärna få en ur världen asap. På kvällen vill jag göra något trevligt och härligt och är öppen för förslag.

Lördag: Åh vilken sovmorgon jag ska ta på lördag! Ser så fram emot det! Sen ska jag åka och jobba på Galeasen vid ett, och på kvällen ska jag på en tioårsjubileumsfest på Under Bron. Med sponsrade gratis shots!!

Söndag: tänker mig att jag kommer vara lite seg på söndagsmorgonen, så det blir nog en slapp förmiddag i sängen/soffan med varmt täcke och mysigt sällskap. Sedan ska jag iväg igen och jobba på Galeasen och på kvällen vill jag äta något gott och titta på en seg söndagsfilm.
Det är ju minst sagt rätt mycket som är öppet denna vecka, och det gillar jag. Samtidigt är det mycket som behöver bli gjort för att jag inte ska känna den här stressen i magen hela tiden. Jag behöver hitta studiepeppen som någon gömt undan någon stans för mig och bara get shit done.

5 comments on “Veckans planer v.41”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *