251340255c7b1752ada95adb9873f02c bbfp edef376166a8f0507f7e6b8ea59793f9 giggggg tumblr_moreiprr471s0o9k1o1_500

OKej här kommer denna veckans göranden. Som rubriken och de tuffa gifarna kanske ger små hintar om är det ingen rolig vecka för Yrsa tyvärr, utan snarare en himla hetsig en :/ usch hatar att ha en sån här vecka framför mig.

Måndag: Idag går jag i skolan hela dagen lång. Först på förmiddagen ska jag med klassen till naturhistoriska museet på en guidad tur och sedan har jag ett teknikpass. Naturhistoriska är jag pepp på, tekniken inte. Sedan är det snabba puckar iväg till Galeasen för lite jobb på eftermiddagen/kvällen där. Jag kommer komma hem sent och sova på en gång.

Tisdag: På Tisdag går jag i skolan hela förmiddagen, sedan ska vi sitta kvar i skolan på eftermiddagen och göra ett grupparbete. Hinner vi klart snabbt ska jag försöka läsa lite här i pausen också, för sen ska jag iväg till Galeasen och jobba igen. Samma visa som måndagen här, jag kommer komma hem sent och sova.

Onsdag: På onsdag går jag inte i skolan på förmiddagen (PRISA GUD) men då ska jag läsa den boken vi ska ha läst till på fredag. Hela eftermiddagen är jag i skolan och sen ska jag på yoga på kvällen i farsta. Efter yogan ska jag åka hem och bara ligga och slappa i soffan lite ÅH SÅ SKÖNTTTT!!!

TOrsdag: På torsdag går jag i skolan hela dagen igen och på eftermiddagen/tidiga kvällen ska jag hem till en kompis för en bokcirkelsträff. Himla kul! Ska bara hinna läsa den boken också…ehehhe….DÄremot kan jag bara vara med ett litet tag för sen ska jag till stallet och rida.

Fredag: På fredag går jag i skolan på förmiddagen och sen ska jag hem och skriva lite på min hemtenta (ni vet den där jag ville ha klart nu denna vecka………HAAAAAAHAHAA vilket skämt. Hann ju knappt börja alls?). På kvällen ska jag hem till Cissi och äta middag och prata.

Lördag: På lördag har vi OC-marathon hemma hos oss. Så det är väl det jag ska sysselsätta mig med ända tills jag ska åka till Galeasen för att jobba, sen när jag jobbat klart så åker jag hem och fortsätter titta.

Söndag: Söndag är exakt kopia av lördagen. Jobb och OC. Jag tänker i alla fall inte plugga ett endaste dugg på hela helgen, och inte ha dåligt samvete för det heller. Med denna helveteshetsvecka bakom mig förtjänar jag att bara carpa och njuta. Sen blir det två veckor med hemtenta som kommer efter söndag……men det är ju en annan historia :—)))))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *