b1c021d5e7e84414eea55884ebcbcbd1 b9d5a4d138f5dc3cb236520201407234 d86bdc110bd6d0c9407fd66b55e90615

Okeeej long time no seen men här kommer en liten veckoplanering, så som det ser ut för en sjukskriven gravidtröttis..hehe. Det är alltså en vecka med väääldigt lugnt tempo för er kanske, men för mig en vecka med ett helt lagom tempo.

Måndag – Idag har jag sovit länge på morgonen för jag sov så himla tjorvigt inatt. Efter att jag sent omsider gick upp har jag bara ätit frukost, tittat på greys och svarat på bloggkommentarer (förlåt hörrni för att jag svarar så himla segt ibland, jag kan inte svara genom mobilen och så vill jag svara ”på riktigt” och så glömmer jag bort och så blir det jobbig press och så ignorerar jag allt….:)))) helt rimlig reaktion på att ni är så gulliga och lämnar kommentarer). Ikväll hoppas jag att jag orkar ta mig iväg in till stan, först till k25 för att äta middag och sen på förhandsvisning av någon lite julig film med balla grabbar i.

Tisdag – Imorgon tänkte jag försöka filma lite rörligt material (har ju hört att det är det nya svarta här på www…) till bloggen, och fota vårt adventspynt. Stort projekt…haha. Jag ska baka en ny laddning kumminkringlor för den första är slutt nu. Sedan på kvällen är det podcastinspelning som jag hoppas jag orkar med.

Onsdag – På onsdag är Tomas ledig så vi har lite minihelg tillsammans. Vi ska verkligen inte göra något speciellt, men bara ta det lugnt på morgonen tillsammans sådär härligt. Sen ska jag koka en laddning knäck inför helgens adventsmys. Jag ska också spana in granarna i farsta för att se om det är något att hänga i granen (höhöhö) och i sådant fall så slår vi till och köper en gran!!!! Ni traditionsentusiaster får hålla för ögonen och öronen och bara leva med att jag skapar egna jultraditioner, och jag ÄLSKAR julen innan julen, sedan vid nyår vill jag ha bort allt och tänka att våren är här.

Torsdag – På torsdag är det enda jag har inplanerat en klipptid, kring vilken det varit mycket förvirring. Jag trodde det var nästa vecka kl 10.30, men så ringde de idag från stället och frågade om jag kunde tänka mig att komma in klockan 10.30 istället för 11.30 nu på torsdag?!?!??! Jag var stensäker på att jag skrivit in ”Moc 10.30” i kalendern, så när jag dubbelkollade så hade jag skrivit in ”Mvc 10.30” på nästa torsdag. FÖRVIRRINGEN!! Jag kan säga att det mesta är rätt förvirrat just nu, Tomas påstår ofta att han sagt saker till mig som jag har NOLL minne av?? Verkligen noll. Och trots att jag försöker skriva ner allt i kalender och ha koll har jag uppenbarligen ingen koll alls :)))))))))

Fredag – Fredag är festdag. Vi ska fira lilltjompens fölsis på kvällen med middag på smak och sedan karaoke på K karaoke, jag hoppas att jag orkar med karaoken men risken är att jag kommer krokna som en ledsen blomma och vilja åka hem rätt omgående :((( Så tråkigt, jag älskar ju karaoke ungefär mest av allt i livet. Det känns också tråkigt att vara bortskuren från diverse sociala tillställningar i livet.

Lördag – På lördag är det Tomas lilla fölsis 4-realz och det ska såklart firas med frukost på sängen och sång och paket och kärlek. Sedan ska han iväg på någon star wars-grej (??) och jag har inga planer för hela dagen. Kanske blir en julgranspyntardag??????

Söndag – Andra advent <3<3 Dags att tända det andra ljuset i ljusstaken och dricka varm choklad och mysa med snön utanför fönstret (heheh kommer ju inte hända men hoppas kan en ju göra..). Sedan ska jag ha lite julpyssel och efter det julmys här hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *