624ce6a188278a5e725a753565792288 b1c021d5e7e84414eea55884ebcbcbd1 c8896238345e5cc44f7ceb671625a34d cc5c29370cd30be310f5d6f207881192

Källa till alla bilder finnes här

Alltså gudars vad jag helt tappat den här kollen på vilken vecka det är. Under skoltiden kommer jag ihåg att det var väldigt mycket mer viktigt att ha koll på och att det liksom uppmärksammandes mycket mer, nu när jag har smarttphone där veckonumret inte står med och eftersom jag typ aldrig behöver veta vad det är för vecka så har jag nollkoll. Så ja, vecka whatever. Mina planer äääääääääär…..

Måndag: Idag går jag i skolan yippikajej mattefakkas (HAHHAHA fattar ni skämtet?!? MATTEfakkas, eftersom jag går matte…..lol roflmao osv). Sedan ska jag snabbjobba lite på Galeasen eftersom de har ett seminarium om en bok. Sedan HEM och vila/bada/sova. Imorse när klockan ringde skrattade jag nästan rakt ut pga det kändes helt absurt att jag skulle gå upp den tiden?!??! Är heltrött så vila känns som alla rätt.

Tisdag: Imorgon går jag långpanna i skolan (alltså både för- och eftermiddag). Känner redan nu att jag måste andas in och ut och försöka samla mig inför detta. Det är så svårt att hänga med i tempot tycker jag. Efter skolan tänkte jag åka förbi farsta och gymma lite för att få lite mindre ont i min rygg. Kanske ska jag försöka julpynta lite lätt hemma, det är lika bra att börja känner jag. ÄLSKAR ju julen så bäst att börja i tid tänker jag.

Onsdag: På onsdag går jag inte i skolan alls, men mina planer för dagen är att plugga järnet. Jag ska göra en todo-lista och försöka göra lite övningar och läsa ikapp. Sedan ska jag till min vårdcentrals samtalsterapeut för första gången på eftermiddagen. Det känns himla nervigt..Sedan ska jag försöka få tag i lite saker till min utklädningskostym inför min och tomas fekke vi ska ha på lördag. På kvällen ska jag gå på mitt favvoyogapass. LÄNGTAR!

Torsdag: På torsdag ska jag inte heller till skolan, utan ska sitta hemma och läsa en massa och försöka bocka av min skrivna todo-lista. På kvällen ska jag till stallet och rida <3

Fredag: På fredag är det en låååååååååååååång dag. Först skola mellan nio och halv fem (!!!) och sedan till jobbet för att jobba i biljettkassan hela kvälla. UH kommer vara helt slut efter detta och åka hem och somna dirreekkkt.

Lördag: På lördag börjar jag med ett yogapass eftersom jag missar det jag brukar gå på under fredagen. Sedan är planen att städa och fixa och fejja och piffa inför kvällens fiesta!

Söndag: På söndag planerar jag att sova länge och sedan åka till jobbet och absolut inte göra något mer än detta. Bara det nödvändigaste liksom, känns som att jag kommer vara rätt så trött nämligen…

 

På det stora hela en helt okej vecka ser det ut som, lite för lite kompisumgänge känner jag dock. Men sånt kan ju ordna upp sig också under veckans gång. Något jag måstemåste göra under veckan som jag inte har en speciellt inbokad tid till är att börja skriva mitt cv (hjälp) och ringa lite jobbiga samtal (hjälp igen).

4 comments on “Veckans planer v.whatever”

  1. Nu vet jag inte vad du har för telefon, men på min mobil (samsung) så kan man lägga till veckonummer i kalenderinställningarna. Så kanske finns på andra mobilmärken också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *