Okej nu är det måndag igen, och dags att få lite koll på veckan igen. Eller ja det behöver en ju inte om en inte vill, men jag gillar att känna att jag vet vad som väntar och att jag har kontroll. SÅ här kommer veckans schema, men först några bilder som ska ge lite ledtrådar till veckans aktiviteter.

4c993028c4eeb574ff154d41b80c4325

8be5db1f6cc90861c9fe1aecc4f1299f 78eaada687dbbc4df955362aa939f481 5874cb06e559de80494e023b14a7d9e8

(ingen bild är min, alla är från min pinterest)

Måndag: alltså idag för den som missat detta. Idag har jag varit i skolan och håvat i en damm för att hitta äckliga kräliga djur. Jag har också tagit mig hem och ätit lunch men det är ungefär vad jag hunnit med. Jag ska nu trotsa min molande illamående känsla och gå ut och handla mat för att tillreda en matsäck inför imorgon då jag ska…

Tisdag: …åka på klassresa! Tjoho eller något. Jag både bävar och ser lite fram emot det. Jag har ju svårt att sova borta och blir alltid lite orolig i kroppen av att göra sådana saker med en ny grupp där jag liksom inte har någon fast punkt eller person jag känner att luta mig på. Men jag hoppas att det blir kuligt. Vi ska åka till någon scoutstuga (?) och grilla mat över eld och sådant naturigt.

Onsdag: på onsdag kommer jag vakna upp i min sovsäck men håret på svaj och dra mig mot mulltoan för att kissa ut natturinet som samlats i blåsan. Sicken himla dröm alltså. Sedan kommer jag äta mina medhavda pannkakor till frukost och fortsätta vara på klassresa hela förmiddagen. Efter lunchtid kommer jag återvända till verkligheten och då vet jag inte riktigt vad som väntar.

Torsdag: På torsdag har jag en ”ledig” dag. Alltså har ingen lektion, vilket innebär läsaläsaläsa och försöka komma ikapp lite med den. Jag ska också rida på kvällen.

Fredag: På fredag är det skola igen. Jag ska också komma ihåg att förtidsrösta på fredag!! MÅSTE komma ihåg. Fatta vad totalt misslyckat att glömma att rösta?!??! Ni alla som läser denna blogg måste gå och rösta, det är så himla viktigt och så totalt onödigt att slänga bort sin röst. Vet ni inte vad ni ska rösta på så gör någon av de här valkompasserna, eller prata med någon insatt vän eller någon ni anser er tycka lika som. Men rösta för tusan!! Ja efter att jag har förtidsröstat så åker jag ut till Ängsholmen igen och jobbar lite mera lägerskola där.

Lördag och söndag: Vara på Ängsholmen. Förhoppningsvis i fint väder och skratta, mysa och jobba. Jag älskar att vara på Ängsholmen och ett bättre helgjobb finns nog inte.

Japp det var min vecka. Inte något speciellt, men inte en helt vanlig tråkivecka. Vad ska ni hitta på i veckan som kommer då små fjunisar?? Förutom att rösta då….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *