Min födelsedag närmar sig med stormsteg, så denna veckans vill ha-lista är väldigt mycket inriktad på saker och ting och inte lika mycket sånt där flum jag ibland brukar ha med på veckans vill ha.

1. Ett fint mobilskal, typ detta nedan som blivit helt sönderpinnat på pinterest. Det är ju dock förståeligt för det är SÅ fint!

IMG_1064.JPG

 

2. Ett jävla fint hår. Alltså när mitt hår är precis så som det är nu så hatar jag det verkligen! Det är bara långt och slitet och hängigt och är inget alls. Nä fy tusan vad jag vill gå till frippasören typ igår och göra något åt det. IMG_1063.JPG

 

3. Ett par skor. Jag ÄLSKAR mina bröllisskor som är från Vagabond. Modellen heter ”Dioon” och de är sköna, snykka och har liksom allt. Så jag skulle vilja ha ett par till i samma modell fast annan färg. Helst av allt skulle jag vilja ha ett till par som är i läder, men det verkar inte finnas i svart, så dessa i tyg skulle jag vilja ha på mina fossingar. 3947-180-20

4. En ny bikini. Så fort jag känner att det spritter lite i vårnerven börjar jag längta och tråna efter sommar och sol och pinia colada och bada osv. Och eftersom vi ska till Turkiet på bröllop i maj behöver jag uppdatera mitt bestånd på bad- och strandkläder. Jag har en hel låda full med bikinis men får ångest av de flesta eftersom de är för små. Orka att ens egna garderob ska vara någon slags inspirationskälla till kroppsångest. Näpp det få va, en ny bikini i rätt storlek står därför högt upp på min vill ha-lista. Denna från HM älskar jag (på bild iaf, en vet ju aldrig hur det ser ut på kroppa innan en testat)

cq5dam.web.318.371 (1)

cq5dam.web.318.371

…och som en liten bubblare när vi ändå är inne på strandkläder ALLTSÅ KOLLA DENNA KLÄNNINGSGREJ!!! Ser urfin ut och jag kan verkligen se mig själv i den, omkringsvepandes i Turkiet med en drink i ena handen och en glass i andra!
cq5dam.web.318.371 (2)

9 comments on “Veckans vill ha”

    • Just det sådant ska man skriva också..hehe *sämst på internetvett 2015*. Den kommer också från HM, som bikinin. Men inget av sakerna finns i butik ännu utan jag hittade dom på pressfliken på hm:s hemsida med kommande grejer. Tror att de kommer i butik nu under mars! Vi får hålla utkik!!

  1. Hallå! Dessa har jag och finns i alla fall kvar i butik i Sundsvall: http://m.scorett.se/dam/1022980/vagabond-stovletter-skinn-svart . Vet inte hur dina bröllispjux ser ut men jag har ett par vita typ klacksandaler, även dom från Vagabond, som har samma DRÖMSULA som skorna i länken.

    Vet inte vad denna info ger men gillar väl tanken på att vara likis med dig, Yrsa.

    (Nu vet jag hur bröllopsskorna dina ser ut! Google är visst ganska bra! FINA!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *