Okej här kommer denna veckans vill ha-lista, som vanligt lite blandat mellan produkter och mera flummiga önskemål.

1. Något vi saknar för att göra den nya soffhörnan ultimat är en mysig filt. När vi hade gäster härom veckan och en ville ha en liten filt att värma sig med hade vi bara våra täcken att erbjuda och det kanske inte är megahärligt, från båda hållen liksom. Så en härlig snygg filt. Jag gillar klippanfiltar mycket så kanske en sådan?

2703_7217

 

 

2. Förmåga att tänka outside the box när det kommer till göttigheter. Jag är verkligen fast i sockerfällan och vill kunna njuta av livet även om jag inte har några smågodisar eller lite kakor i min kropp. Men jag tycker att det är så himla svårt att komma på goda saker som inte behöver innebära onyttighet deluxe. Så jag skulle vilja ha lite mer inspiration till andra former av gottis, som till exempel en sådan här rawbrownie fölk prisar så högt.

9f5858cc80878fa4bf167bd4a4ce1512

 

 

3. Fina everydayhalsband. Jag har ju suktat efter detta med koordinater (som finns på etsy) så himlans länge nu, men jag tycker fortfarande att det är superfint.

f78cf67978be3a218d13eac12c59ca9d

 

4. TID. Alltså HUR får folk livet att gå ihop med allt en vill ta för sig och göra och inte missa? Jag hinner absolut inte med att träffa alla de jag vill träffa, yoga och rida så mycket som jag vill, fånga dagarna, ta sovmorgnar, hänga i soffgropen, vara ute i naturen, åka till olika ställen, äta, njuta rent allmänt så mycket som jag vill. Det är som att tiden bara springer ifrån mig. Jag får panne.

f901f049dd316b0921972323132d1013

 

5. Nu är ju ändå våren här (?!?!) och något jag saknar i min vårgarderob är en lite längre svepande kappa. Jag har bara kortare saker, eller mer liksom…sportiga? Men ingen fashionabel kappa, så det får gärna flytta in en sådan i min garderob pronto. Kanske denna från Monki??

0259334001_0_1

2 comments on “Veckans vill ha-saker”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *