Ny fredag, ny önskelista för saker jag vill ha just i detta nu. Lite materiellt och lite omateriellt (är det ens ett riktigt ord?)

1. Örhängen från weekday som jag inte kommer ihåg vad de kostar men inte så mycket eftersom de är från weekday.

0266384001_21_02. En fabulös klänning från Monki att snurra runt i våren med, matchat med strumpisar och glitterskor. FANTASTISKT tror jag att det skulle kunna bli med den kombon! 0279295001_0_1

 

3. En lugg i perfekt längd och form och stajl, och ett jävla hår som ligger platt och slätt och glansigt!! Inte den risbuske som ligger på min skalp i detta nu.

IMG_0133.JPG

 

4. VÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu är julen slut och jag kan inte längta mer efter våren!! Denna tid tycker jag är som värst, för det finns liksom inget charmigt, ingen jul att längta efter eller ständiga lussebullsfikor. Det är bara en isig sträcka mot våren. För mig får den gärna komma mu direkt.

IMG_0132.JPG

IMG_0134.JPG

 

bubblare: en ny dator eftersom min går apalångsamt och surrar, en ny mobil (!!!!!!!!!!), en fin bikini/baddräkt att längta efter min vecka i turkiet i (ja jag ska sitta på soffan och vänta på turkietresan i den hela våren vaddårå??)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *