yrsa1-1024x682

(tack Josefin för bildlånet)

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:
Jag åkte till Huddinge sjukhus och gick på psykologsamtal, och gick till Mvc på kontroll. Och det var de enda två sakerna jag hade planerade!

Som inte var planerat:
Var inne en sväng på specialistmödravården på Sös pga blodtrycket, och hängde med min kompis Katinka igår. Vi var hemma hos mig först och sedan åt vi lunch tillsammans UTOMHUS I SOLEN (!!!!!!) på Konditorn och Bagarn här i hökis. Så härligt att kunna vara utomhus igen! Och jag fick lite fräknar på näsan också :))))

Och något nytt jag gjorde:
Något nytt? Jag gjorde nog inte en endaste ny sak. Inte vad jag kan komma på i alla fall.

Har du gråtit något?
Jajamensan, men det är verkligen inga konstigheter. Det vore snarare konstigt om det var tvärtom.

Vad har du ätit mest av?
Skrattande kon-ost. Yummy in my tummy!!

Godaste maten jag lagade:
Tyvärr inte sötpotatisgrytan med kokosmjölksris jag inspirerades av från Floras blogg. Jag hade så höga förväntningar på den men jag tyckte bara att den var okej och verkligen inte något himlastormande svingott. Sen undrar jag vad jag egentligen ätit denna vecka för jag kan inte komma på en enda sak jag lagat förutom grytan? Men ikväll ska jag äta tortellini med vitlök- och parmesansås, zucchini, tomat, champisar och babyspenat och det kommer nog bli alldeles underbart gott!

Veckans upptäckt:
Att våren kom i år också (jaja det kan komma bakslag jag ropar hej osv men så får det vara!).

Veckans aj:
Ryggen alltjämt. Och foglossningen. Och magen på kvällarna. Men det positiva är att det bara är kroppsliga aj, men mentala aj har det varit väldigt lugnt med hela veckan. Det är väldigt skönt att slippa det!

Veckans känsla:
Overklighetskänsla över det faktum att det är mindre än en månad kvar tills vi har bebisar i våra armar istället för innanför lager av hud och fett osv.

Veckan tacksamhet:
Att bebisarna stannat så länge, att jag har så fina vänner och familj omkring mig och att jag helt oväntat fick lite extrapengar jag inte räknat med. De ska in på ett konto och sparas tills dess att jag har landat i min nygamla kropp och vill gå ut på en treat yo self-dag och UNNA MIG.

Vilka emojis får sammanfatta veckan?
Den lilla gröna spirande växten, solen och konen med konfetti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *