En sak vi saknat den sista tiden är att ta en härlig lyxfrukost på sööööööder. Efter att ha kollat in Greasy Spoon, som var stängt, styrde vi kosan mot Nytorget 6 som hade hyfs nog att vara öppet. Där slog vi oss ner på uteserveringen och beställde ALLT vi ville ha! Eller egentligen inte för då hade jag beställt ett par grejor till, men jag hade inte orkat äta det *ledsen smiley*

Det började med att båda sov, men sedan vaknade de lite i omgångar. 

Kolla på den här fantabulösa frullen!

För mig blev det däremot så att jag åt nästan alla stående eftersom Lilly vägrade befinna sig lägre än 170 centimeter över marken… Yrsa förevigade det på Snapchat.


När vi var mätta och belåtna lunkade vi över till parken bredvid för blöjbyte, matning och påtagning av bärsjalar.


Både Lilly och Märta älskade att ligga där och mysa. Gosegrisarna.

Med varsin kulting i varsin sjal gick vi sedan på en liten shoppingrunda där Yrsa köpte lite nya kläder. Det symboliserar den här bilden. Påstår Yrsa. Jag fattade inte alls och undrade varför hon skickat den till mig. Men det är ju faktiskt ett par påsar där till vänster i vagnen!


Efter shoppingen var vi så slut så vi åkte hem och halvdäckade, åt burgare och tittade på skräp-tv. Och nu är det snart läggdags!

Skönt ändå att vi tog oss ut! Nästa gång kanske jag får äta halva frukosten sittande. Det skulle vara nåt det.

7 comments on “Vi ba gjorde det!”

  1. Fascineras att små bebisar gör sådan skillnad på att hållas i sittande resp. stående person. Förstår inte varför det är så mycket bättre att stå upp!

  2. Ååå ser att ni har krokar på vagnen antar till skötväskan? Har liknande vagn till mina och skötväskan bråkar….var har ni köpt krokar? Märke?
    Tack för svar!

    • Vi tror styck köpte dem på jollyroom och de ser ut att heta Happy Mummy. Det bör dock tilläggas att vi, för tillfället i alla fall, inte har nån stor skötväska utan kör med en liten fjällräven-ryggsäck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *