Vi försökte spela in en podd om vår tid i nevvis men det failade och ja…vi spelade in ett litet videoklipp istället. Eller litet och litet. Det är aslångt. Ber om ursäkt för det, jag orkade inte klippa det för jag är helt slut i pall och kröpp. Så ni får sätta på det i bakgrunden medan ni typ borstar tänderna eller lagar mat eller något, så att ni har något annat att göra samtidigt.

(hahahha vaaaarför märker jag inte att jag pratar så otroligt mycket?!?!? kan min käft sluta glappa någon gång älläääärrr?)

7 comments on “Videohälsning från oss och prat om Nevvis”

  1. Det här stillade mitt poddbehov lite grann i alla fall!! Och jag gillar din glappande käft! Och ditt kaxiga ”kolla på PROFFSET…” i slutet heheh.
    Tjattjattjat om podden, känn ingen press (eller?!) men ser fram emot den i alla fall!

  2. Tack för svaret på frågan. Blev nästan lite starstruck av att få mitt namn nämnt:p. Ser fram emot podden som förhoppningsvis kommer snart då:).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *