Igår var jag inte ledig som vanligt utan hela gänget som jobbar där jag jobbar hade kommit till Stockholm för att ha lite möten och äta en massa gott.

Till lunch fick jag äntligen besöka Burger and Lobster här i Sverige. Jag tog lobster roll, och jag ber redan nu om ursäkt för de korniga bilderna i det här inlägget men det var väldigt mysig belysning överallt. 

   
Det var gott, men efter att ha ätit lobster roll i Montauk så finns det inget som kan slå det, så buhu för stackars mig som måste åka tillbaka dit för att få njuta ordentligt av en lobster roll igen.

Efter lunchen hade vi lite möten, men sedan bar det av till Lilla Ego. Jag hade inte ätit där tidigare, men det utlovades godsaker. Först blev det öl utanför medan vi väntade på det enda bord som inte går att boka i förväg.

 
På toan fanns det olika tvål för män och kvinnor. Eftersom det är lame tog jag ”tjejtvålen”. Kanske var det dock någon form av diss till könsroller då tjejtvålen var blå och killtvålen var rosa och i så fall ”bra initiativ, men kanske är det bättre att inte köna tvål alls”. 

   
Något som inte alls var lame var maten. Satfläsk vad gott det var! 

Till förrätt blev det någon kantarellrjofräs som var som om baby Jesus kysste mig på tungan.

 
Vi satt precis vid luckan så vi såg hur mycket de lade ner på att göra maten fin och det var tydligt hur mycket de tyckte om att laga mat.

   
Hela gänget, minus en som var tvungen att ta ett flyg innan maten.


Varmrätten var ratatouille med tupplår. Mamma vad gott det var!    
Till efterrätt delade jag och min bordsgranne på en drömdessert som var den perfekta avslutningen på middagen.

 

Det var helt klart en av de bästa middagarna jag ätit och jag vill gärna tillbaka till Lilla Ego snart igen. 

Idag är jag LEDIG! Och har mest tagit hand om det ölen från igår har gjort med mitt huvud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *