Jag har legat och dragit mig i sängen i typ en timme nu. Kollat Facebook, Instagram, Twitter (som jag inte ens fattar varför jag har kvar) och så börjar jag om igen. Om och om igen för jag vill inte gå upp! Men så kände jag att jag inte kunde starta om karusellen igen så då kom jag på att jag ju faktiskt kan dra ut på tiden lite extra genom att blogga!

Så vad har jag att säga då…

Igår var jag på EM-finalen! Det såg ut så här

20130729-093500.jpg

 

På vägen dit såg jag det här citatet på Twitter. Jag har ju hört honom säga det också, men jag tycker det gör sig fint så här

20130729-093558.jpg

 

Ikväll ska jag gå på gratisbio med David, Anders och Ludde, det ska bli fränt…

Eh…

Min hatt den har tre kanter, tre kanter har min hatt…

Jag borde kanske kliva upp och klippa podcast nu.

20130729-093832.jpg

2 comments on “Vill inte gå upp”

  1. Appropå det här gay-marrigecitatet. Jag har många bögvänner, flera av dem var på mitt bröllop varav två av dem är ett gift par. Jag och min sexåriga systerdotter hängde lite med dem ett tag och hon fattade att de bor ihop, till slut frågade hon ”Alltså, är ni bästa kompisar eller?” Vi sa att de är gifta, precis som jag och min man och hennes mamma och pappa. Hon sa typ ”jaha” och sen var det bra med det. Barn är så enkla på nåt vis. Fint va? Härligt att få vara med och fostra en ny generation och ge dem homosexualitet som en naturlig del av världen.

    • Ja, om vuxna skulle sluta göra allt så komplicerat, med könsroller också, så skulle allt bli så mycket bättre för alla. Det är inte barn som har förutfattade meningar, det är korkade vuxna som ger dem det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *