Här sitter jag och pekar på er. Ohyfsat!

 

20131001-124638.jpg

Det där kladdet som ser ut som en illa ritad penis av bajs på min arm är bara något som följde med filtret. Skulle jag rita en bajspenis på armen hade den blitt mycket mer… svullen. Insåg dessutom nu att jag borde raka fejset innan mustaschen börjar invadera hakan på ett sånt där Alexander Bard-sätt.

Hur som helst.

Den bleka bilden får representera mitt beslut att låta oktober vara en alkoholfri månad! Det har varit ett fasligt festande för mig den senaste tiden och efter lördagens monsterbakfylla bestämde jag mig, sådär som man gör så ofta dagen efter, för att köra en vit månad. Vanligtvis håller jag aldrig det eftersom öl är kallt och gott, men nu ska jag fan göra det!

Så, vita månaden börjar nu, så bjud för allt i världen inte in mig till några roliga fester eller pampiga tillställningar där spriten flödar! Om det inte finns Trocadero. Jag älskar Trocadero. Eller om ni bara vill testa min karaktär. Den är dålig.

3 comments on “Vita månaden börjar nu!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *