Boende bokat för två nätter i Mauntauk, för er som är intresserade av bröllopsresan! Och ja, jag vet att det är i typ South Hamptons alla rikingar hänger och där det ”händer”, men här kunde vi bo typ mitt på stranden utan att bli helt ruinerade, och det tycker jag är viktigare än att råka springa på the Kardashians på Seven Eleven.

Eftersom jag typ hatar allt som sker mellan stopp på resor, alltså att ta sig till och från flygplatsen och boende så har jag börjat göra en lista för att inte glömma av något viktigt mellan mina stresstankar. Det här är alltså sånt jag känner att jag behöver köpa innan vi åker. Det känns som om jag har glömt något, men det känns också som om det viktigaste för dagen är i botten av listan.

20140720-125954-46794868.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *