Hahha hoho Yrsa har du glömt att du har en blogg?? Svar ja. Eller inte glömt, bara liksom inte tänkt på och när jag tänkt på det har jag också tänkt att det blogginlägg jag skriver måste vara TOPPNOTCH. Typ. Och då har jag tänkt ”jamen jag gör det sen”. Och så blev det som det blev.

Men här kommer en liten kort snabb redogörelse över de senaste dagarna, så får jag väl skriva den där toppinlägget senare..typ :—))))))

På torsdagen brände jag ju min hand och sedan åkte jag och red. Det var smärtsamt kan jag berätta. Men det blev liksom aldrig otäcka blåsor som sprack så det gick ändå okej. Sedan på natten när jag skulle sova så fick jag fylla en petflaska med kallt vatten och krama för att kunna somna för att det brände så mycket i handen. Buhu.

På fredagen vaknade jag och mådde bättre i handen. Jag samlade ihop mig själv så gott det gick, och åkte till Rosendal tillsammans med Vilda. Vi har velat åka dit så länge så nu var det verkligen dags för oss att få tummen ur röva.

Det var precis så härligt som ni tänker. Varmt, blommigt och soligt och härligt. Kaffe och kaka och blomstershopping. Jag tänkte blogga ett mer ordentligt inlägg om detta senare, så gråt inte det kommer mera!

Sen var det lördag och jag åkte ut till Ängsholmen och jobbade. Vi pysslade och eldade och paddlade och spelade spel och bakade och så vidare. Typiska kollosaker.     

Här är ett kuligt bus jag gjorde. Alla dekorerade rektangulära sockerkaksbitar med frosting och massa godis, men jag gjorde en fuskkaka med bara en massa frosting och godis på. IHIHIHIHIHIH. Så när en sedan försökte äta den var det liksom bara lila klet hela vägen igenom. Då skrattade jag så gott.   

Allt got thar ett slut och i söndags åkte jag hem från Ängsholmen och spelade in ett poddavsnitt, jag var väldigt trött och satt mest och höll mig själv för ögonen för att det liksom brände där bakom. Och så fnissade jag en massa. Jag tror att det blev ett riktigt bra avsnitt så lyssna om ni inte gjrot det ännu!

I måndags jobbade jag, och så var jag också på en liten shoppingtur på & other stories och försökte hitta ngn härlig bikini/baddräkt. Utan framgång. Alltså jag passade inte i något de hade alls, min kropp är tydligen inte & other stories-kompatibel. Något annat jag inte passade i var denna klänning….finn två fel… 

Igår var jag också och jobbade, inte så mycket nytt under solen där inte. Förutom min bleka näsa. Den satt ute och fick lite ljus och fräkar på sig.   

Och samtidigt satt jag och roade mig med att skapa sådana här kuliga my idol-figurer. Hahah här är boybandYrsa.

Och idag har jag också jobbat. Det har varit en läsning av den nya föreställningen som ska upp i höst. Den kommer bli så HIMLA bra!  

Och nu ska jag hem till mitt och se på vårt ”nya” vardagsrum. Vi har nämligen ÄNTLIGEN blivit av med vår gamla soffa!!!!!!!!!!!!11ett Alltså HUR härligt?!??! Vi kommer kunna röra oss i vardis igen!??! HALLELUJAH!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *