Såhär såg det ut igår hemma hos oss. Min syster var här och hjälpte till att måla om väggen i sovrummet vit. Jag satt mest på en hög med kuddar och klappade händerna och hejade på, jag är ju inte den mest mobila personen just nu.. 
Vi har haft den där tapeten sedan vi flyttade in här för sju (!!!) år sedan och jag älskade den då och älskar den fortfarande men var SÅ trött på den. Egentligen vill jag ha någon härlig färg i hela sovrummet men det skulle bli en så pass stor apparat att måla om hela rummet. Nu handlade det bara om en vägg och eftersom vi köpt nya sängar var sängstommen redan bortplockad och inget blockade väggen. Bäst att passa på! Jag har en känsla av att det kommer bli svårare att få tid till målerier när bebisarna kommit.. 

Resultatet blev superbra! Förutom den lille detaljen att den vita färgen vi målade med skiljde sig lite från den vita färgen vi målat med innan i resten av rummet..men jaja det syns inte jättemycket ändå. Efter att vi målat klart flyttade vi in våra nya, mycket större, sängar och bäddade rent med fina lakan och nu är hela rummet i princip en enda stor fluffig sängplats…och så ska en spjälsäng in också :—))) men det blir säkert bra. Tills bebisarna är för stora och vi måste ha en till säng, då får någon antingen sova i badkaret eller så får vi flytta. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *