Hörni, vilken jävla resa det är att få barn! Det har så klart varit slitigt för mig också, men när jag tänker på allt som Yrsa gått igenom från första illamåendet i början av graviditeten till känslostormarna nu så är min fjuttiga lilla ”jag behöver nog sova lite nu” inte speciellt hårt. 

De första dagarna på sjukhuset trodde jag aldrig att jag skulle sova igen. ”Tänk om de slutar andas”, var det som malde om och om igen i hövvet. 

Nu känns det mycket bättre, dels efter alla tips vi fick från den grymma personalen på avdelning 63 på SÖS, men också då jag landat mer i att störst chans är att de inte slutar andas bara sådär hux flux.

Men tillbaka till det där med Yrsa/mammor. Jag fattar inte hur någon kan klara av att rodda ett eller flera nyfödda barn själv efter graviditeten. Att det finns pappor/andra partners som ens överväger att inte ta ut mer än sina 10 första dagar i början är något som jag inte kan se rimligheten i. Jag ser grymt mycket fram emot att lära känna vår nya familj tillsammans det här första halvåret. 

När de fortfarande var inne i magen längtade jag efter att få se dem. Vem var de mest lik? Yrsa säger att de är superlika henne och hennes syster och jag tycker att de är sjukt lika min pappas sida av släkten. Vi gissar att det är så det ska vara. Att vi båda ska se så mycket likheter att vi, om vi fortfarande hade varit apor, inte skulle lämna kvar ungarna i nån buske eller så.

Nu när de är ute längtar jag efter att få se dem utvecklas! Krypa, gå, springa, prata, börja gilla Star Wars och allt annat sånt livsviktigt och sköj. Jag vill få dela deras upplevelser av världen och höra om deras drömmar och tankar. 

Hepp! Nu verkar det som om de är lite hungriga.

  

6 comments on “Wow wow wow”

  1. Darth vader, världens mest kända tvillingfar?
    Mkt skönt att vara två med bebisarna i början! En positiv grej med tvillingar ju att man kan det.

  2. Hurra och stort grattis till era barn!!!!
    En fråga: kan du förklara lite om rouge one? Är det den åttonde filmen? Vet att den utspelar sig mellan episode 3 och 4, men är det liksom näst sista filmen? Ingen stress med att svara, vet att ni har lite annat att
    stå i för tillfället 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *