Det känns som att det enda jag gör är att jobba och vara hemma och bara en massa saker som är typiskt obloggvänliga. Mitt liv är så händelselöst liksom. Ska jag skriva ett tråkigt inlägg om min frukostsojgurt med magmedicin på, eller för nionde gången skriva om att jag är på jobbet, eller för örtionde gången skriva om att jag är trött? Nä trååååk skriker det ju bara. Men jag tänkte att jag kunde sammanfatta lite bra och mindre bra saker som är just nu, okej lätz gå.

Ney:

– att det ska vara så förbenat svårt detta med att söka jobb? Jag vill att någon ska komma och servera mitt drömjobb till mig på en bricka, alternativt ha en hel köttig vecka där jag bara går på intervjuer och sedan i slutet av veckan kan välja vilket av jobben jag vill ha och så är det bra så. Istället är det ett vågspel som bara påååågååååår. Sämst.

– jag jobbar kväll alla dagar denna vecka vilket får mig att känna mig så himla off.

– jag måste börja nalla på mitt sparkonto för månadens pengar är slutt :'(((

– det här som varit väldigt jobbigt och gjort mig väldigt ledsen tidigare i våras gör sig mer och mer påmint ju mer sommar det doftar så ibland måste jag sätta på mig solglasögon fast det inte är sol bara för att kunna gråta.

Yey

– jag åker till Turkiet om 6 dagar!!!!!!!!! Semester! Bröllop! Sol och värme! Paradise hotel-feeling!

– på tisdag innan vi åker ska jag äntligen klippa mig igen. Går runt och känner mig konstant ful pga för lång lugg.

– på lördag ska jag träffa ett guldgäng på trädgården och fira in sommaren! Peppen på det alltså! Håller tummarna för värme och sol bara. 

– kvällsmyset jag har just i detta nu. Bok, starkt te och en cocosbulle <3

  

2 comments on “Yey och ney”

  1. Alltsååååå att söka jobb går ju under kategorin mest ångestladdade ever.

    När jag för sisådär 8 år sen (hjälp?!) va färdigutbildad och skulle ut i det härliga arbetslivet (…) gick det ju inte alls så smärtfritt som jag tänkt. Fastnade flera månader på mitt gamla jobb, i en industri som jag så glatt visat fingret åt ett par år tidigare, och tänkte att jaha det va såhär det skulle bli. Sökte jobb efter jobb efter jobb, fick väldigt sällan inte så mycket som ett ”tack men nej tack”, och höll på att gå under. Nämnde jag att jag bodde i mitt gamla flickrum hos mina päron? Anyways, efter för många nej så slutade jag i en liten pöl av hulkgråt på golvet och såg det i princip som omöjligt att uppbåda energin till att söka ett endaste jobb till. Men då fasen hände det, jag fick komma på intervju, briljerade, kom hem med jubb. What?! Alltså känslan! Värt allt jävla jobbsökande I promise 🙂

    Betyder inte att man behöver jobba med det där första forever and ever. Nu ska jag snart sluta på mitt senaste jobb i stan och flytta till en ö och får se vad som händer sen, who knows! (Är naturligtvis sjukt rädd, nervös och glad och exalterad på samma gång)

    Kram och massa lycka till, du är minst lika bra som alla andra som söker, hang in there!
    /ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *