Idag startade jag dagen med att yoga igen. Det är ett väldigt skönt sätt att komma igång med en dag måste jag säga. Jag stör mig dock på att jag känner mig så otroligt dålig jämfört med i våras. Jag är stel och har tappat en massa i styrka. Men ja jag får väl se det som ett projekt att ”komma igen”….mmm älskar projekt :—-) Något som jag däremot älskar på riktigt är den ledare som är på fredagsmorgnar i skanstull, och allra mest hon som är i farsta på onsdagskvällar. De säger så himla mycket fina saker under passet så jag blir nästan jämt alldeles gråtig. Det blir som ”soulyoga”.

Efter alla hundar och svalor och yogaandningar så packade jag ihop mina svettiga kroppsdelar och gick och köpte min traditionella fredag efter yoga-kaffe. Sedan gick jag bort mot åsögatan, för där hade Cheap Monday en giveaway. De skulle ge bort 10.000 jeans på olika ställen under tio minuter, för att de firar tio år. Och idag är ju den 10/10 och de öppnade klockan 10.00 och avlutade klockan 10.10. DET VAR KAAAAAAOS! Vid Åsögatan skulle de ge bort 1000 jeans och kön ringlade lång när jag kom. Jag funderade på att strunta i det pga detta men stannade kvar för jag behöver verkligen nya jeans eftersom typ alla mina är antingen för små eller trasiga.

När klockan närmade sig tio bröts den tidigare organiserade kön upp och allas armbågar stacks ut. Nu var det vinna eller försvinna. När de ”öppnade” (stället var på typ en lastplats så det var liksom inga dörrar att hålla koll på) så stormade folk. Jag var lite rädd ett tag. Folk struntade helt i trappan en skulle gå upp för och hoppade upp var som helst och bara roffade åt sig. Det var egentligen ett par per person men jag såg flera stycken som tog typ tio par och sprang. Det med ett par per person var i och för sig inte heller så bra kommunicerat tycker jag så de var väl bara glada för sina nya tio par jeans. Det var dock inte jag lika glad för eftersom det inte fanns några jeans alls kvar när jag kom upp. Efter ett tag fick jag dock tag på ett par gråa jeans i storlek 34/34. Även fast dessa inte alls var min storlek tog jag dem snabbt som tusan och försökte sedan idka byteshandel med dem. Men alla som stod kvar ville ha jeans i storlekar under 30, precis som jag, så jag gick snopet iväg med mina 34:or. Jaja Tomas ska prova och om inte han kan ha dem så får jag hitta någon annan som vill ha dem. Någon SKA bli glad för dessa jeans!

För att bli lite glad igen gick jag till skrapan och tröstshoppade en tröja och ett par strumpor för ett presentkort jag hade och så spanade jag lite på Monki och drömde mig iväg till en verklighet där jag hade mer pengar. Och nu är jag hemma igen och ska äta ”frukost” bestående av världens bästa idé: bake off croissanter!!!! Alltså älskar deeeet!!!!!!!!

Bild 2014-10-10 kl. 11.54 #2

kanske firar till riktigt ordentligt och doppar den i nutella…..mmm det är bara fredag en gång i veckan hörrni…

2 comments on “Yogin on”

  1. Hej!
    Jag och två tjejkompisar ska svira runt i New York 8 dagar kring nyår, har du några tips på balla lite oturistiga ställen att besöka? Allt är av intresse, mat, partaj, sevördigheter osvvv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *