Alltså, kan det hända något bättre en trist SNÖIG jävla måndag i mitten av mars? Tommy Nilsson byter namn till Black och sminkar sig som Jack Sparrow. Fantastiskt!

Jag hoppas bara det är sant och inte en plojgrej för att testa the power of sociala medier, även om det också hade varit genialiskt!

Jag älskar det här citatet från Tommy HÄR

”Det har blivit otaliga ballader genom åren. Jag är ballad-Tommy med hela svenska folket. Ända sedan Easy Action har jag längtat tillbaka till att göra lite tuffare grejer. När jag nu släpper mitt nya mörka album vill jag även markera det med ett nytt namn. Därför döper jag nu om mig till Black. Black är mer än ett namn. Det är ett state of mind. Lite tuffare. Lite mörkare. Lite hårdare.”

Lite tuffare. Lite mörkare. Lite hårdare. Yes asså! Men glöm inte Michael Jacksons odödliga ord ”It don’t matter if you’re Black or Tommy”.

Läs mer HÄR

black1

4 comments on “You go Tommy! Eh, Black!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *