Igår hade vi ju som Tomas skrev en dag för sig. Anledningen var skilda intresseområden, men kanske också att vara lite lite ifrån varandra. Det låter ju oskönt kanske att vilja vara ifrån ens partner på ens smekmånad men alltså tänk dig att vara med någon 24-7 i två veckors tid och knappt umgås med någon annan. Så för mig kändes det skönt att få lite tid för mig själv för att få vila lite från oss liksom.

Min dag var däremot inte alls speciellt händelserik. Jag gick hemifrån strax efter att Tomas lämnat läggan och tog mina små ben och gick över williamsburgbron. Under denna prommis, och resten av dagen lyssnade jag på podcasts hela tiden och det var så himla skönt att höra någon annan prata om något annat. Jag har varit lite för mycket i mina egna tankar för mitt eget bästa de senaste dagarna.

IMG_4556.JPG

Sedan spatserade jag vidare in mot Broadway för jag skulle spana lite i affärer efter fina saker att shoppa med mig hem. Jag hittade några småsaker men kände mig mest oinspirerad till shopping och som att allt jag såg mest kändes onödigt. Men jag spankulerade runt där i soho och nolita och lower east och allt vad det nu kallas. Sörplade på en kaffe och spanade på människor och hus och så. Sedan pep jag in på Victorias sekret, för några av mina allra skönaste underkläder kommer därifrån. De där med paljettiga och kristalliga vingar och som också har en levande minienhörning och regnbågskonfetti….mmm så bekväma! Höhöhöhöhöhö kul skämt. Nä men ser en lite förbi allt med megaglitter och spets och rosetter och sådant (som jag inte gillar no judgement till de som gillar sånt) så finns det också väldigt fina och bekväma krejjer där. Jag skulle bara spana och testa lite inför en senare eventuell shopping men det slutade med att jag efter cirka två timmar där inne kom ut med en liten påse.

Sedan gick jag den timmeslånga promenaden hem igen och mötte upp med Tomas och gick på kvällsbio. Men det får ni höra med om sedan för nu vill jag lägga ner mobben och gå ut i nevvis och leva livet. Pyss

IMG_4550.JPG

Mmm här hade Tomas dekorerat trappan när jag kom hem. Åh vad han hade saknat mig ::)::):):):)::)
(Eller så var det familjen vi hyr av vars barn och quinna kom hem till mannen efter någon vecka ifrån varandra som välkomnades…..men det låter jag vara osagt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *