Jag var ju på Zumba och här kommer den utlovade videon där jag delar med mig av mina upplevelser. Jag håller vad jag lovar jag!

 

Om ni vill skapa er en bättre bild av mig på zumban så såg jag ut som nedan. Med tischan sådär snykkt inkorvad så att alla kunde se mina abz hela passet igenom. Det var få som kunde hålla sina ögon borta vill jag lova!

20130130-162222.jpg

20130130-162228.jpg

4 comments on “Zumba”

  1. Tycker ändå dina MOVES var bra 🙂 jag är ju heelt lost på koordination fast försöker strunta i det för det är viktigare att ha kul. Svårt bara med speglar överallt för i fem sekunder känner jag mig typ snygg och häftig tills jag ser mig själv hahaha.

  2. Var på ett Sh’bam-pass (typ som zumba fast lite mer lady gaga-musik) och nä det gick ju inte så bra! Alla andra kunde alla moves och jag fattade ingenting. Blä, tror nog att det hade varit jättekul om man gick på typ något introduktionspass först så att man kunde lära sig stegen först.
    Men kul video! Du har en väldigt behaglig röst att lyssna på 🙂

    • Var fanns det passet? Inte på Friskis va? Men jag känner: på’t igen ba. Jag ska zumba igen och utklassa alla andra med mina snygga höftrörelser. Det kommer ta ett tag men tänk vilken njutning sedan!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *