Det här är det underbaraste jag sett på länge. Jag vill gärna påstå att jag är ganska barnslig fortfarande, men jag saknar tiden då man kunde hitta på något sånt här!

detektivbyrån

Fantastisk text och jag hoppas de får några åtminstone halvsvåra mysterier att lösa. Men kom ihåg, inte hela tiden. Man fyller ju år!

Och om det här är en reklamkupp för typ Tommy Nilssons nya skiva så blir jag vrång, det här måste vara på riktigt!

OBS! Bilden kom till mig i mitt Facebookflöde och delades från början av en herre vid namn Johan Zeitler, så kudos till honom för att han snappade upp det här guldkornet. Det är alltså inte så att vi varit i Göteborg och hittat detektiverna själva.

9 comments on “Blue-Dragons Detektivbyrå”

  1. Helt fantastiskt! Och hallå, ni är länkade av Jezebel? Läste det här inlägget och såg sen dem skriva på facebook om en adorable kid detective agency. **kändisar**

    • Fuck yeah! Nu var det ju tyvärr inte vi som upptäckte Blur Dragons först, men att se vårt bloggnamn översatt till engelska kan vara det fränaste jag varit med om evvah!

  2. Det är min och min kompis Detektivbyrå! Tack! Gp, P4 Nå radio i Stockholm, Värmlans posten ,p4 väst, Och några till har ringt oss. Nu väntar vi på tv4. Vi ska vara med på tv4. Vi har precis blivit interjuvade. Hejdå!

  3. Hejsan!! Tack för detta!! Detta känns så konstigt när jag tänker i efterhand. Detta hände ju för ett år sen. Me ja, jag är Stella från Blue Dragons Detektivbyrå! tack så mycket för er fina text c:!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *