Jag märker att det är den tid på året då det är dags att nominera till Blog Awards.

Storbloggarna harklar sig försiktigt och säger att ”Hoppsan, här finns jag och alltså, ni behöver VERKLIGEN inte, men om ni känner för det och tycker om mig, men varför skulle någon göra det, eller jo, men nej, men det är Blog Awards 2012 snart och, äh, men det skulle vara jättemysigt om jag blev nominerad i någon kategori, alltså, äh, det spelar inte så stor roll vilken liksom jag blir glad för allt, förlåt att jag störde”.

Jag tycker också det skulle vara kul att bli nominerad någon gång. Men var skulle vi passa in liksom, och hur skulle vi ha någon chans mot de stora elefanterna (så vitt jag vet finns inga riktiga elefanter som bloggar utan jag syftar på människor med stora bloggar). Var är kategorin ”Årets parblogg” eller ”Årets roligaste bloggare på Y och T”. Sånt liksom.

Nä, vi låter det kanske vara en hemlis, mellan oss och er, hur jävla bra vi är egentligen!

7 comments on “Det är den tiden på året”

  1. och var är kategorierna ”bästa parblogg” & ”lättsamma men ändå tänkvärda bloggen”??!? ni skulle ju passa perfekt där

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *