Först och främst hörni! Min skitroliga tävling, den gick sådär. Ni var några som deltog, men ingen svarade på utslagsfrågan, så priset behåller jag för mig själv. Kanske ger filmen till Ludde, han brukar gilla att få saker.

Nu till något helt annat.

Det låter ju som ett lyxproblem, och det är det också, men sedan vi kommit hem från Thailand har det känts lite tungt. Jag har ett fantastiskt jobb med underbara kollegor som jag inte skulle byta ut mot något (förutom hundra miljoner kanske), men att komma tillbaka till iskyla och slask och snö om vartannat är inte lattjo. Det får mig att vilja gömma mig under täcket och sova hela dagarna, men tydligen måste man jobba för att ha råd att inte jobba. Det är en ond cirkel det där.

Hur som helst.

För att muntra upp mig själv kände jag att jag behövde göra något. Så jag köpte en lite för tidig födelsedagspresent till Yrsa. Så i maj åker vi hit!

Nev Jårk för faen!

Jag har aldrig varit där, jag har alltid velat åka dit och nu är det dags.

Vi kommer bo i Williamsburg, för vi har förstått att det ska vara mysigt när vi drömt oss bort genom Sandras blogg. Det är dessutom lite billigare än att bo mitt på Manhattan. Vad som är ännu bättre är att min vän, och förre bandkompis, Fredrik ska fira sin 30-årsdag i New York just när vi är där! Fantabulöst säger jag bara, fantabulöst!

Nu ska ni inte tro att jag är så snäll och rik att jag kan bjuda Yrsa på hela kalaset. Nä, boendet splittar vi minsann på. Någon måtta för det vara.

2 comments on “Jag shoppar när jag har tråkigt”

    • Ajajaj, mellan bilderna ”gissa hur många vintage Star Wars-figurer jag har i mitt samlarskåp. Närmast vinner”. Men nästa gång kanske? Det tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *