Så sent som förra veckan skrev jag en SINNESSJUKT MANLIG recension av Casablanca.

Nu är det dags för mig att fortsätta ned längs denna råbarkade, testosteronstinna stig med ännu en produkt som definitivt riktar sig mot män: LypSyls Intense Protection LypMoisturizer. Alla har ju sett de storvuxna kanadensiska skogshuggarna stanna upp i sitt frenetiska yxande av gigantiska tallar, bara för att bestryka sina läppar med en härlig balsam som låter dem kasta undersköna, blomsterdoftande slängkyssar till varandra. Vad – jag bara frågar – VAD?! …kan vara mer manligt än det?

LypSyls IPLM finns inbäddad i en behaglig tub av hårdplast. Ceratstickan skjuts ut med hjälp av ett reglage på sidan – vilket är jättepraktiskt för oss som vill busa lite manligt på kontoret och låtsas att man har ceratdueller á la de där cowboysarna man sett på film. Tihi! Dessutom: ett stort plus för tubens lilla gröna hatt – en jättegullig detalj!

Stiftet har en mycket fräsch doft av polkagris, vilket är någonting många pojkar slickat på i sina dagar. Jag menar, säg den man som inte vill ta en styv polkagris i mun. Vidare: enligt legenden på tuben innehåller stiftet bivax. Och vad är egentligen bin om inte arbetssamma, praktiska och ständigt stridslystna. Klara manlighetspoäng på det.

Vid vidrörelse med mun avges en smått kladdig utsöndring. Man upplever snabbt att läpparna kyls, och jag – som har synnerligen torra läppar – upplevde nästan en stickande känsla. Det är väl lite som den snälla sköterskan sade till mig när jag blev dålig efter influensavaccinet: ju sämre du blir av det, desto mer behövde du det. Som den MAN jag är kan jag lätt uthärda att mina läppar svider lite – även om det får mig att tveka inför att bestryka dem en andra gång i onödan. Man vill ju inte bli beroende av smärtan.

Om jag skulle säga att LypSyl Intense Protection LypMoisturizer har en dålig sida så är det nog att dess effekt avtar ganska snabbt. Efter tio minuter vill man bestryka igen. I övrigt är det en ypperlig produkt, som ingen man behöver skämmas över att bära med sig i sin handväska.

Följ gärna författarens blogg: Björnnästet.se

1 comment on “LypSyl Intense Protection LypMoisturizer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *