Jag vill ha kärlek och respekt men vad vill ni ha? Allt jag vet är att jag inget vet, ni vet. Och det jag undrar så mycket över är: vad vill ni egentligen läsa om här på lille bloggis?

Det är svårt att känna sig på topp och kul hela tiden och då är det ju bra om ni kan inspirera lite genom att säga vad ni faktiskt tycker är roligt att läsa!!! Bra idé eller hur?!?!? Och var inte blyga nu. Detta är inte forumet för det. Tala ut! Upp till kamp! Seize the day osvosv.

 

Den som ger den bästa feedbacken vinner ett fint pris! Nämligen ett läppstiftskit från Make Up Store MED MARIA MONTAZAMIZ LÄPPSTIFT OCH LÄPPENNA!!!! Fatta vad coolt. Det är till och med hennes autograf på den lilla necessären så den får man också! 

 

16 comments on “Vad vill ni ha yao?!?!”

 1. Din stil! Sjukt snygg och inspirerande, så mer sådant! Måste ju inte vara i form av ”dagens outfit” hela tiden, utan även mer detaljer/accessoarer (hur stavas d nu igen??), collage, tips ute i butik osv 🙂

 2. Jag tycker det är roligt när ni svarar på frågor utifrån sådant som folk har googlat.
  Skulle också vara roligt att få veta lite mer om frukostklubben – hur skapades den och vad gör ni där? Ja, äter frukost och umgås.. men mer?

  Vill se bilder från när ni målade om vardis! Alltså några ”under tiden”-biler. Finns sådana? (:

  Det roligaste ögonblicket jag har haft med er blogg var när Tomas la ut en video på hur han gjorde tacopaj. Mer sådana grejer!

 3. Jag gillar att följa ert vardagsliv. Vad ni gör, lite kläder, lite mat osv.
  Både det mer och mindre spännande som händer i vardagen 🙂
  Gillar när ”vi” ibland får bådas perspektiv på saken. Som att Tomas lagar maten och Yrsa kommenterar den.

 4. Jag älskar era recensioner, fortsätt med det tack 🙂
  Dessutom sa skulle jag vilja se hur ni bo, man far ju se lite men nagonting i stilen som ”Välkommna till tack som fan huset” skulle vara underbart!

 5. Då du yrsa är den första jag sett på år som älskar Fittstim (vilket jag också gör!!) skulle jag vilja ha mer diskussioner! Genus, feminism, hen, hår unde srmarna- massa sånt! Och höra era tankar och åsikter kring sånt + mer! Kram

 6. Personligen blir jag alltid, av någon outgrundlig anledning, på löjligt gott humör när ni publicerar bilder på er färgglada köks(?)duk! 🙂

  (…som jag förövrigt inte vet vart ni införskaffat?;-))

 7. Jag vill ha en video med dig och Tomas i era onepices när ni slåss för era liv med vars en ljussabel över en smoothie från Marie Laveau… mer självklart än så blir det inte!

 8. Det hade varit toppenkul att se hur det ser ut hemma hos er! Så inredning och sånt hade varit kul att se här på bloggen också!:)
  Mer oooouuutfits!! Personligen vill jag att alla bloggare lägger upp mer outfits så att jag kan bli inspirerad och slipper ha brist på inspiration, men så tycker jag också att du har en himla snygg stil Yrsa! Älskar enkelt och stilrent.
  Jag läser gärna bloggar där bloggaren skriver sin åsikt (hahha). Nej, inga politik-bloggar, men där man blandar in sina åsikter i vardag och stil, om du förstår vad jag menar. Det får inte bli fööör mycket text och allvarliga diskussioner liksom, men att blanda in det i ”vardagsinläggen” tycker jag om!
  Älskar när du skriver om jobbet på Egoboost, hur det är att jobba där, personalen och sånt. Och jag hade gärna läst lite om din karriär, som var du jobbat innan och hur du gjorde för att få ett sånt jobb som på Egobooost! Jag bor i en liten stad på västkusten, och vill jobba på en tidning när jag utbildat mig färdigt, så jag hade verkligen uppskattat det! Isabella och Hanna verkar vara skitkul människor också!

  Kraaaam.

 9. Jag tycker era ”tyck” inlägg ofta känns väldigt vettiga och att ni tänker ett steg längre. Sen är humorn ett stort plus, sitter ibland och asgarvar åt någon liten mening som kanske inte var menad att vara askul, men resulterar att jag sitter och fnittrar för mig själv, er humor är kuul!

  Eftersom jag älskar katter själv tycker jag att det är superkul att se bilder på era bedårande små liv 🙂
  Annars tycker jag ni kan fortsätta i stort sätt som ni gör och förgylla min dag lite när jag klickar mig in här!

 10. bara faktumet att jag ligger och läser er blogg fast jag egentligen borde sova tyder ju på en högkvalitativ blogg! gillar alla era lustigheter, skämt och skoj, verklighet och hittepå. vill att ni ska fortsätta som ni gör, tack. men om yrsa kände för det så vore det ju trevligt om hon kunde smyga in lite hästinlägg.. lite i smyg. och ja, tomas, för att du inte ska känna dig utanför så går det bra med star wars-relaterade inlägg i större utsträckning än idag.

 11. sjukt bra läsarna-töttnar-aldrig-på-tips att skriva om:
  din kärlek till hanapee
  ditt bästa frukosttips
  ditt bästa avslappningstips
  ditt hat mot?
  mer inredning?
  mer fashionnn?
  mer mobilbilder?
  mer om egoboost?
  fördelar med stockholm
  ditt liv som 17 åring
  ditt liv som 70 åring
  nackdelar med stockholm
  bästa accessoarer
  osv
  ps1. tack-som-fan-bloggen är bäzt
  / ett maria montazami älskande fan till er blogg (som legat sjuk och inte kunnat köpa löppstiftsfanskapet)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *